Verkoopbegeleiding

Het verkopen van een huis is, zeker in de huidige recessie een specialistisch en intensief traject, met veel emotie, onzekerheid en spanning voor de verkopers. Moeten we wel verkopen, of juist niet in deze tijd, wat is gunstig? Heel veel vragen!

Sommige mensen kiezen ervoor om zelf hun huis te verkopen, om zo de kosten van de makelaar uit te sparen. Zij gaan een voor hun onbekend pad op en doen maar wat hun goed lijkt en wat ze van andere makelaars zien. Ik vind dat niet erg verstandig, want een huis verkopen houdt je dag en nacht bezig.

Als u zelf uw huis te koop gaat zetten, staat het eigenlijk niet te koop! In de ogen van de markt (uw kopers) is dit namelijk geen professioneel aanbod. En wat wilt u nu juist: uw huis verkopen en niet alleen maar te koop zetten.

VBO makelaar Ton Meijer is een professional en deskundig opgeleid. Hij heeft van huizen verkopen zijn vak gemaakt, en weet waar het op aan komt bij de verkoop. Ik praat niet over kosten, maar over verkoopkansen!

Mijn plan van aanpak van maar liefst 40 (!) stappenwordt in detail met u besproken en zorgt ervoor dat we precies met elkaar afstemmen wat ik voor u ga doen. Ik zeg wat ik doe…….en doe wat ik zeg, en alles in nauw overleg. Een uitgekiend marketingplan is onmisbaar om uw huis succesvol te verkopen tegen een goede prijs op een zo kort mogelijke termijn.

Meer weten?

Belt u mij gerust voor een kennismakings- en informatief gesprek

VBO makelaar Ton Meijer

Tel: 06-28 96 78 98

Email: info@vbomakelaartonmeijer.nl

Laatste nieuws